Medence kiegészítők, élményfokozók

Ami egy medencét igazán megkülönböztet egy egyszerű beton gödörtől, (amiből akár hetente a vizet le kell ereszteni, közben lefertőtleníteni, kitakarítani) az hogy működik benne valamilyen típusú vízforgató, szűrő berendezés. Ezek feladata, hogy megfelelő vegyszerezéssel együtt, a kapott kezelési utasítások betartása mellet, egész évben biztosítsák a vízminőséget.

A legelterjedtebb az úgynevezett homokszűrős rendszer, mely a legkisebbtől akár a közületi medencéig használható. Előnyei, hogy akár manuális, akár különböző típusú automata porszívó szetteket csatlakoztathatunk hozzá, amivel a medencefenék tisztítása is megoldató, továbbá karbantartása minimális időráfordítással megoldható.
Igény esetén filter szűrőt is tudunk biztosítani medencéinkhez, amik kedvező áruk miatt lehetnek csábítóak, hátrányuk a kisebb szívó teljesítmény (porszívózásnál számít), valamint az időigényesebb, komplikáltabb karbantartás.

Akár milyen szűrő is kerül beépítésre, az alap felszereltséghez hozzá tartozik, egy életvédelmi relével biztosított idővezérlő, ami a szükséges működési időt szabályozza. Legvégül ami még szükséges lehet, gépházakna, a gépészeti berendezések elhelyezésére, de az esetleg már meglévő létesítmények is megfelelhetnek erre a célra (pince, megfelelő méretű akna).

Szükséges kiegészítők:

  • Homok szűrők
  • Filter szűrök
  • Életvédelmi automatika
  • Műanyag gépház akna

Ajánlatkérés

Kérjen árajánlatot és kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot.